Teruskan bacaan anda..

CARA KEMPISKAN PERUT BUNCIT DALAM SEMINGGU TANPA PERLU BERSENAM

Cara kempiskan perut buncit dalam masa seminggu dengan Air Detox Vitalluz Powder

Kini anda boleh mengempiskan perut buncit dan seterusnya menyahtoksik dalam badan, melawaskan pembuangan air besar dan menurunkan berat badan dengan Vitalluz Powder.

cara kempiskan perut buncit dalam seminggu

Cara penyediaan air detox untuk kempiskan perut semudah A B C

Ya betul!  anda boleh membuat air detox sendiri dengan campuran air dan lemon, namun cara penyediaan mungkin tidak semudah  Vitalluz powder. Sukatan yang perlu anda ambil juga untuk kempiskan perut buncit perempuan dan lelaki mungkin tidak tepat mengakibatkan masalah perut buncit anda berterusan. Berbeza dengan Vitalluz powder kerana sukatan hanya 1 sachet sehari untuk semua peringkat umur untuk mendapatkan keputusan yang terbaik.

Selain mengempiskan perut buncit, air detox Vitalluz Powder juga mempunyai beberapa kelebihan lain yang dapat membantu antaranya mengurangkan berat badan, membantu menghilangkan toksik dalam badan, membersihkan usus, mengeluarkan kotoran dalaman dan makanan tidak hadam,  mengelakkan sakit pada bahagian perut, mengatasi masalah Pembuangan angin, menurunkan paras Kolestrol dan dapat mengatasi sakit 3 serangkai (kencing manis, jantung dan darah tinggi)

AMBIL AIR DETOX UNTUK KEMPISKAN PERUT

Masalah Perut Buncit ini bukan sahaja akan menjejaskan penampilan tapi akan menyebabkan keyakinan diri seseorang menurun.

6 PUNCA MASALAH PERUT BUNCIT

Bukan sahaja lelaki yang mengalami masalah Perut Buncit ini, bahkan wanita turut mengalami masalah yang sama. Berikut adalah beberapa kebiasaan atau tabiat buruk yang anda lakukan sendiri sehingga menyebabkan perut anda jadi semakin buncit.

Lupa Makan


Disebabkan aktiviti yang terlalu padat, anda sering lupa untuk makan. Sedangkan ketika anda terlambat makan, tubuh tidak akan membakar semua kalori yang sudah anda makan.

Kurang Tidur


Kurang tidur boleh meningkatkan hormon stress dan kortisol di dalam tubuh. Meningkatnya kadar kortisol dalam tubuh akan membuat anda semakin memerlukan gula atau makanan manis.

Minum Berkarbonat


Anda suka minum minuman berkarbonat atau air gas?Tahukan anda pengambilan minuman tersebut hanya akan membuatkan berat badan anda naik berlipat kali ganda berbanding yang tidak meminumnya. 

Percaya Makan Rendah Kalori


Tentu ramai di antara anda yang percaya makanan rendah lemak atau low fat, cukup bagus. Padahal makanan rendah lemak biasanya mengandungi lebih banyak gula dan garam untuk menggantikan rasanya.

Makanan BergorengMakanan yang digoreng atau bergoreng banyak mengandungi banyak lemak trans yang boleh menyumbat arteri dan mengumpul lemak di kawasan perut. 

Kurang Ambil Protein


Pengambilan protein yang mencukupi boleh membantu anda mengendalikan nafsu makan dan meningkatkan hormon supaya anda tidak makan berlebihan. Protein juga akan membuatkan anda berasa kenyang lebih lama.

Penyelesaiannya??

Adalah dengan mengambil air detox Vitalluz Powder untuk kempiskan perut buncit perempuan atau lelaki. Anda boleh lihat testimoni di bawah ini.

cara kempiskan perut selepas bersalin
cara kempiskan perut dalam 3 hari

Disclaimer: Testimoni ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna produk sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan penggunaVitalluz Powder di formulasi daripada bahan semulajadi.

Formula hebat tiga bahan utama Vitalluz Powder berkesan membantu anda mengawal selera makan, menghalang pembentukan lemak, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga.

Avocado mengurangkan berat badan, menurunkan paras kolestrol, merendahkan tekanan darah, mengawal selera makan, memelihara kesihatan jantung dan mengempiskan perut buncit.

Aloe Vera membantu proses penghadaman, melegakan sakit perut, mengawal paras kolestrol, melembapkan kulit, membantu penyerapan vitamin, mengawal dan mengurangkan gastrik  

Hawthorn membantu pencernaan, mencegah sembelit, mencegah Kolestrol, memberi tenaga untuk tubuh, merendahkan tekanan darah

Kelulusan KKM.

Vitalluz Powder merupakan suplemen detoks yang mempunyai Kelulusan KKM.

No. Pendaftaran KKM: MAL 1512006 TC

Anda boleh mengambil air detox vitulluz powder ini tanpa ragu-ragu kerana ianya mempunyai sijil sah dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Terlalu banyak produk di internet serta di laman sosial yang dijual tanpa kelulusan KKM. Ketahui lah produk sebegini amat bahaya digunakan kerana boleh merosakkan badan serta buah pinggang.

Pengesahan Halal JAKIM .

Minumlah Vitalluz Powder suplemen detoks terbaik di pasaran dengan yakin dan tanpa rasa was-was.

No. Sijil Halal JAKIM: MS 2424:2012 1 027-11/2011

Vitalluz Powder adalah suplemen detox yang sesuai untuk anda mengempiskan perut buncit. Dengan rasanya yang enak Vitalluz Powder tidak berbau, tidak memuakkan dan mudah untuk disediakan. Vitalluz Powder revolusi baru di dalam produk diet. Formula yang boleh membantu dalam mengatasi masalah perut buncit, sembelit dan kegemukan.

Sudah sampai masanya untuk anda ubah fizikal anda dan kembali normal. Dapatkan Vitalluz Powder hari ini. Pilihan di tangan anda.