Suplemen Tambahan Berunsurkan Pemakanan Sunah

kecutkan cyst dan fibroid

KECUTKAN CYST DAN FIBROID

Bagaimana Blinq Beau Powder mampu membantu dalam mengecutkan cyst dan fibroid?

Blinq beau powder merupakan minuman 3 dalam 1 yang pertama di Malaysia dengan gabungan pemakanan sunah dan ramuan terkini. Ianya berfungsi untuk memperbaiki kesihatan dalaman, mendapatkan kulit yang cantik dan bentuk badan yang ideal.

Blinq Beau Powder mendapat perhatian ramai sejak tahun 2013 di mana ianya memberi keberkesanan sehingga 500%.

lulus kkm mal16095028nc

Ia adalah produk yang berstatus Halal dari JAKIM dan berdaftar di bawah MAL : MAL16095028NC

KANDUNGAN BLINQ BEAU POWDER

Antara ramuan-ramuan yang terkandung di dalam Blinq Beau Powder ialah Habbatus Sauda, Delima, Madu, Kurma, Arabic Gum, Vitamin C, Durian Belanda, Guarana, Garcinia, Serbuk Mutiara, Collagen Ikan salmon, Gluthathione, White Kidney Bean, Ekstrak Stevia dan Hyluronic Acid. Apa yang lebih menarik ialah Blinq Beau Powder tidak menggunakan gula, tetapi ianya menggunakan ekstrak stevia yang mempunyai rasa yang tetap manis tetapi tidak membahayakan kesihatan anda.KELEBIHAN BLINQ BEAU POWDER

Kecantikkan Dalaman

Blinq Beau Powder dapat membantu dari segi kecantikkan dalaman terutamanya membantu dalam menstabilkan hormon wanita. Ia juga membantu melancarkan peredaran haid, membantu mengatasi masalah cyst, fibroid, sengugut, membantu kesuburan & memberi tenaga sepanjang hari.


Kecantikkan Luaran

Blinq Beau Powder dapat membantu dalam kecantikkan luaran seperti mengembalikan keremajaan kulit wajah anda. Ia juga membantu mencerahkan kulit anda secara sekata dan semulajadi. Ia juga membantu dalam memperbaiki kulit dari dalam supaya kulit anda akan kelihatan lebih anjal, gebu dan awet muda.


Membantu Untuk Mendapatkan Bentuk Badan Ideal

Blinq Beau Powder juga membantu dalam mendapatkan bentuk badan yang ideal di mana ia membantu menyerap minyak berlebihan daripada pemakanan seharian kita, membantu proses pembakaran lemak, meningkatkan kadar metabolisma badan dan memberi anda rasa kenyang supaya anda mampu mengawal pengambilan kalori anda.


Berikut Adalah Testimoni Pengguna:

Harga Blinq Beau Powder

Harga Jualan : SM : RM99 I SS : RM105 (21 Sachet)

Combo 5 Box : SM : RM350 I SS : RM370

Tempah Blinq Beau Powder Untuk Kesihatan Anda Sekarang!

Whatsapp Kami