New Paradigm In Skincare - Krasna

serum merawat jerawat lulus kkm

SERUM MERAWAT JERAWAT LULUS KKM

Krasna Menggunakan Teknologi Nano vesicle yg menyerap 5 kali lebih pantas . Penyerapan yg cepat dan meliputi dengan lebih banyak ke seluruh wajah. Teknologi NANO Vesicle ini telah dipattern dan dibuktikan dengan journal dan kajian sebenar. 


Berhenti menutup kekurangan kulit dengan mekap yang tebal , mulakan memperbaiki kekurangan dengan produk yg selamat dan telah melalui ujian dan yakin dengan wajah anda setiap hari. 

Hasil kajian PROF MADYA DR. ZUL HELMI ROZAINI Selama 3 tahun , Yg telah bekerjasama dengan Jenama Sisfel mendapati, cucur atap merupakan satu tumbuhan yg mempunyai banyak kelebihan sehingga mampu memberi kesan seawal 24 jam keatas kulit. 

SERUM EKSLUSIF ANTI PENUAAN. 

ANTI-AGING SERUM FROM MALAYSIA. kalobarasi bersama prof. dr mohd zul helmi rozaini

Produk Serum Krasna ini merupakan kolabarasi antara Raffelinna Sdn Bhd, Universiti Malaysia Terengganu , Atecs PLT dan Malaysia Technology Development Corparation(MTDC)Serum Krasna ini yang dibangunkan hasil kajian saintifik dari Assoc. Prof. Dr  Mohd Zul Helmi Rozaini di UMT telah membuat penemuan baru dari tumbuhan Cucur Atap yang hidup melata di kawasan pantai di Malaysia.Hasil kajian beliau mendapati tumbuhan ini mempunyai Nano Vesicle yg mampu menjadi pembawa bahan aktif ke dalam kulit dengan lebih cepat dan lebih dalam seterusnya memberi kesan yang lebih baik. 

nanovesicles technology innovation in malaysia

Mereka juga telah menggabungkan Nano Vesicles ini dengan formulasi utk membantu merawat kulit seperti mengembalikan keanjalan kulit, memberi kelembutan wajah, merawat kulit kering dan mencerahkan . Serum ini juga telah mendapat pengesahan Kementerian Kesihatan Malaysia dan SIRIM.Sebagai tambahan, Serum Krasna ini telah mempunyai bukti saintifik untuk mengesahkan keberkesanannya selain pengesahan teknologi nano yanh jugak telah dipatenkan sendiri oleh Prof Madya Dr. Zul Helmi.

kelebihan krasna anti-aging serum

Memudarkan bintik hitam, Mencerahkan kulit kusam, Berkesan Untuk Pigmentasi & jeragat/melasma, Mengurangkan kedutan di sekitar mata, Melindungi kulit dari sinar matahari, Memulihkan sel kulit rosak, Menghidrat kulit, Mempunyai kesan anti-septic, Menembusi dermis dengan mudah untuk bertindak dengan lebih pantas, Serum dengan bau sensasi oren kerana mempunyai "sweet orange essential oil" bertindak mengawal pertumbuhan jerawat.

with Nano vesicle Technology

No Painful Injection

No Expensive Laser

No Surgery

Pure VCO

All Skin Type

Retail Price
RM150 SM I EM I FREE POSTAGE

Whatsapp Saya