Jual Barang Di Shopee

SIAPA BERMINAT NAK menjual barang DI SHOPEE?

" BUAT PERTAMA KALINYA... KAEDAH PALING MESRA PENGGUNA UNTUK HASILKAN INCOME ONLINE KINI DIDEDAHKAN.." 

Kami juga akan bantu dan guide anda sampai dapat income yang anda inginkan dalam bisnes dropship ni.

Jual Barang Di Shopee

Jual Barang Di Shopee

HANYA PERLU 20 MINIT SETIAP HARI UNTUK ANDA MONITOR.. SELEBIHNYA SEMUA SISTEM SHOPEE YANG URUSKAN. 

Mulakan Bisnes Dari Rumah Di Shopee

Ketahui Bagaimana Hasilkan Extra Income Yang Lumayan Dengan Shopee, Kini 5 Angka Setiap Bulan Tidak Lagi Mustahil!

Jual Barang Di Shopee

Apa itu shopee?

Shopee adalah halaman marketplace pertama di Malaysia yang mempunyai fungsi-fungsi seperti social media, anda boleh berjual beli dengan begitu mudah sekali, kini semakin ramai pengguna yang membeli melalui shopee.

Yang penting shopee ini percuma, selamat & sangat mesra pengguna! Sesiapa pun boleh berjual beli di shopee tanpa sebarang urusan yang merumitkan :) 

Shopee boleh diakses melalui website shopee.com.my atau melalui app smartphone. Serius sangat mudah! Dari peringkat student sampai lah warga emas, semua membeli di shopee! 

Jual Barang Di Shopee

Kami pada awalnya hanya sekadar membeli belah di shopee, rasa seronok pula sebab barang pun murah, nak beli pun senang, pilihan barang pun ada banyak.. 

Pada awal tahun 2018 kami pun cuba-cuba letak barang di Shopee...  mana la tau ada sangkut sale.... Pada awalnya tiada sebarang jualan..  lalu kami buat beberapa split test dan uji kaji...  hasilnya... Alhamdulillah dapat hampir RM700 pada bulan Februari.. 

Dan paling seronok, urusan jualan semuanya diuruskan oleh shopee.. kita sebagai penjual tunggu dapat order dan pos barang sahaja! Kalau order dah complete tinggal withdraw je masuk dalam akaun bank. MUDAH! JIMAT MASA DAN TAK PENING KEPALA! 

Bayangkan setiap bulan 5 angka masuk ke akaun shopee anda...  Anda tak nak?

Jual Barang Di Shopee
Jual Barang Di Shopee

jual barang di shopee

Boleh kata ini adalah panduan yang proven dari " NEWBIE untuk NEWBIE "