4Life Produk Distributor

SELAMAT DATANG KE DUNIA 4LIFE® TRANSFER FACTOR RESEARCH SUBANG BISTARI

Lebih dari dua puluh tahun yang lalu, Syarikat Imun 4Life menemui ilmiah yang luar biasa iaitu faktor pemindahan  atau lebih dikenali sebagai Transfer Factor. Setelah mendapat sokongan dan formula pemakanan ini, semangat kami bertambah, dan kami akan menghabiskan sisa hidup kami untuk berkongsi dengan orang lain. Hari ini, dengan bantuan pasukan penyelidikan dan pengembangan yang luar biasa, bersama dengan input dari Lembaga Penasihat Sains Kesihatan kami yang terkenal, penemuan asal kami telah berkembang menjadi salah satu suplemen paling revolusi yang ada sekarang iaitu Produk 4Life Transfer Factor. Kemajuan ini telah memantapkan lagi produk 4Life di seluruh dunia dan menjadi batu loncatan untuk Transfer Sains Faktor. Tidak kira berapa usia anda, atau dari mana asal anda, produk 4Life mempunyai keselamatan dan keberkesanan yang sesuai untuk anda dan semua pengguna tidak kira dari segi umur. Kami menjemput anda untuk mencuba produk 4Life Transfer Faktor dan rasakan perbezaan untuk kesihatan diri anda. Dilengkapi dengan pelbagai jenis makanan tambahan untuk memenuhi kulit peribadi anda penjagaan dan kesejahteraan, kami yakin bahawa produk 4Life akan menjadikan kesihatan keseluruhan menyokong sesuatu yang anda nantikan setiap hari.

APAKAH TRANSFER FACTOR? 
Transfer Factor (TF) ialah molekul utusan yang memindahkan informasi imun daripada satu sumber kepada sumber yang lain. Transfer Factor (TF) merupakan sebahagian daripada molekul-molekul paling unik di dalam tubuh badan kita. Ia mengangkut mesej-mesej penting kepada sel-sel imun di seluruh tubuh badan, membantu menangkis serangan dengan lebih gigih dan berkesan bagi menjamin kesejahteraan anda. Kekuatan 1 biji pil Transfer Factor sama seperti 75 – 100 biji pil kolostrum dalam fungsi peningkatan daya imun. TF tiada kadar toksik, tiada kesan sampingan dan selamat untuk semua usia termasuk orang tua dan bayi. 1 biji TF mengandungi informasi untuk mengenali lebih dari 100 000 jenis kuman, virus, jamur, parasit dan bakteria dalam badan. Transfer Factor bukanlah vitamin, mineral, herba atau buah-buahan. Transfer Factor membekalkan kecerdasan kepada sistem imun dalam tiga kaedah penting  iaitu: 

1) Recognize (Kenal pasti) – Transfer Factor membantu sel-sel imun mengenal pasti kuman penceroboh dengan lebih cepat. 

2) Respond (Bertindak Balas) – Transfer Factor membantu mempercepatkan tindak balas sistem imun terhadap penceroboh selepas ianya dikenal pasti.

 3) Remeber (Ingat) – TF mengingati kuman-kuman tertentu yang ditemui oleh sistem imun. Justeru, sekiranya kuman itu hadir sekali lagi, tubuh badan anda tahu apa jenis kuman itu dan apa yang perlu dilakukan.

Penemuan: Dr. Lawrence dan David Lisonbee

 • Faktor Pemindahan ditemui pada tahun 1949 oleh Dr Sherwood Lawrence, Saintis Universiti New York yang termuka, dan menamakan faktor pemindahan@Transfer Factor. Dia mendedikasikan dekad hidupnya untuk penyelidikan menjadi penemuan hebatnya. 

• David Lisonbee, secara peribadinya berterusan meneliti kesihatan, belajar mengenai kepentingan faktor pemindahan@Transfer Factor dan pekerjaan dijalankan oleh Dr Sherwood Lawrence.

Membawa Faktor Pemindahan ke Dunia: 4Life® Dilahirkan

 Apa yang dimulakan sebagai keinginan sederhana untuk membantu meningkatkan kesihatannya sendiri dan keluarganya dengan cepat mencari jalan untuk memberikan kehidupan optimum kepada orang-orang di seluruh dunia. Dalam lebih dari dua puluh tahun penyelidikan mengenai makanan tambahan, David Lisonbee menyedari apa kunci untuk meningkatkan kesegaran tubuh. Sementara yang lain mencari buah eksotik di seluruh pelosok dunia untuk menemui kuncinya, David melihat ke dalam tubuh manusia:apa yang dijumpainya membawa kepada revolusi kesihatan. David dan Bianca Lisonbee, yakin akan pentingnya faktor pemindahan dalam kesejahteraan orang, membuat 4Life Research pada tahun 1998: sebuah syarikat yang berdedikasi untuk kesejahteraan orang dan melakukan tiga perkara yang lebih baik daripada siapa pun: Sains, Kejayaan dan Perkhidmatan.

MENGAPA ANDA PERLU MENJAGA SISTEM IMUN ANDA? 

Pernahkan anda melihat apa yang terjadi (biasanya dalam tempoh beberapa minit sahaja) kepada tubuh badan apabila sistem imun tidak lagi melindungi daripada penceroboh dari luar? Kebanyakan ancaman yang menyerang sistem imun tidak dapat dilihat dengan mata kasar tetapi ia memberi impak yang tidak dapat dibayangkan. Sel-sel imun boleh didapati di serata tubuh kita termasuklah di kulit, nodus limfa dan darah. Bermula daripada masalah-masalah ringan (luka di kulit) sehinggalah kepada masalah yang lebih besar (melawan kesan akibat radikal bebas), komunikasi dan koordinasi sel imun yang berkesan amat penting kepada sistem kesihatan imun. Meskipun kini terdapat banyak produk di pasaran yang membekalkan nutrien untuk sel-sel imun, apa yang mereka perlukan (dan apa yang dibekalkan oleh 4Life Transfer Factor) adalah pendidikan dan hala tuju, Apabila sistem imun anda gigih bekerja, anda mampu bekerja dan bermain dengan lebih gigih. Akan tetapi, apabila fungsi siste imun anda terganggu akibat tidak cukup tidur, mudarat sekitaran, diet yang kurang sihat atau amalan gaya hidup yang dipenuhi stres, ia tidak melaksanakan tugasnya. Dan jika ia berlaku, anda dapat merasakannya.

UJIAN DAN PENGESAHAN

Para saintis di seluruh dunia telah membuktikan keberkesanan molekul-molekul TF berdasarkan ribuan kajian yang telah dijalankan. Untuk memahami betapa luar biasanya 4Life Transfer Factor Tr-Factor Formula, para saintisi 4Life telah memasuki makmal. Hasilnya amat mengagumkan. Kajian membuktikan Tri-Factor Formula dapat meningkatkan aktiviti -aktiviti sel-sel Natural Killer (NK) atau Pembunuh Semula Jadi sehingga 283% apabila tubuh badan anda memerlukannya. Apabila kami menggabungkan Tri-Factor Formula dengan pembina imun poten yang lain, peningkatannya adalah 437%. Biarkan kami memberi perjelasan lanjut agar anda dapat memahami betapa hebatnya berita ini. Sel-sel NK adalah sel-sel imun di barisan pertahanan hadapan yang tugasnya menyingkirkan ancaman. Apabila anda meningkatkan aktiviti sel NK, anda meningkatkan keupayaan tubuh badan untuk bertindak balas terhadap ancaman luar. Sel-sel NK yang bekerja lebih keras akan menyebabkan sistem imun untuk bertindak dengan lebih pantas dan berkesan. Kajian dalaman terbaru telah membuktikan bahawa Tri-Factor Formula berganding dengan gerak hati Nano Factor, membekalkan sokongan yang seimbang apabila tubuh badan anda memerlukannya. Apabila sistem imun anda bertindak terhadap amaran palsu, menyebabkan sel-sel imun T bertindak secara berlebihan, Tri-Factor Formula mampu menenangkan mereka kembali mengikut keperluan tubuh badan dan seterusnya mengembalikan kesihatan anda ke tahap optimum.

Sila Klik Buy Now untuk Pembelian Produk 4Life

Our Products


4Life®TRI-Factor Formula ™

.Mengandungi 4Life Transfer Factor daripada sumber kolostrum Lembu dan kuning telur ayam untuk memberi sokongan kepada kesihatan sistem imun.

.Sesuai untuk semua peringkat usia

.Didapati dalam bentuk kapsul atau tablet kunyah krim sitrus yang lazat.

.Meningkatkan Sel NK 283%

                    Buy Now

4Life® TF Plus Advanced ™

Menampilkan campuran khas kami untuk memberikan sokongan kesihatan yang optimum. Termasuk, Cordyceps sinensis, Beta-Glucans (dari ragi roti dan oat), Agaricus blazeii, ekstrak daun zaitun, cendawan Maitake dan Shitake, yang secara tradisional digunakan untuk menyokong tubuh yang sihat. 

.Meningkatkan Sel NK 437%

                    Buy Now

4LIFE TRANSFER FACTOR COLLAGEN

4Life Transfer Factor ™ Collagen mengandungi 5,000mg kolagen hidrolisis Jenis I yang berasal dari ikan untuk menyokong penuaan yang sihat dengan mengembalikan tahap kolagen yang sihat di dalam badan. Ia dilengkapi Formula 4Life Tri-Factor ™ untuk membantu menyokong kesegaran badan. Ia juga mengandungi vitamin C dan E. Kolagen adalah protein struktur penting dalam tubuh manusia. Selalunya disebut sebagai "lem" yang menyatukan tubuh anda, kolagen terdapat dalam tisu penghubung di seluruh badan anda, termasuk kulit. Kolagen terbuat dari tiga helai asid amino yang disatukan membentuk heliks tiga. Triple-helixes ini membentuk serat kolagen, yang merupakan komponen utama tisu penghubung di dalam badan anda. Transfer Factor membantu menguatkan sistem pertahanan dan penghalang kulit, memberikan perlindungan terhadap bahan kimia dan bahan pencemar yang berbahaya. Sistem ketahanan badan anda dapat dilemahkan oleh bahan pencemar dan radikal bebas dari masa ke masa. 

                    Buy Now

Diskaun 25% di myshop beli sekarang!!!!