Cara Menjana Pendapatan Lumayan Dengan Bisnes Affiliate Mengikut Teknik Cikgu Mael

Keunikan program affiliate Cikgu Mael ialah handphone sentiasa ditangan beliau dan sentiasa melayan setiap pertanyaan saya di group telegram affiliatenya. Jadi ia satu program terbaik bagi saya mengumpul duit kerana setiap tahun saya akan melancong ke luar negara, dah tahun 2019 kami akan ke Kashmir, pada 2018 kami ke Melbourne...

Abd Rahaman Rasid

Duit Gaji Tak Pernah Cukup Menyara Keluarga

Gaji tak pernah cukup untuk bayar sewah rumah, belanja keluarga dan belanja sekolah.

Harga barangan makin naik, belanja makin melonjak bila anak bertambah dan membesar.

Gaji tak bertambah dan beri tekanan hidup bila anak masuk sekolah menengah dan masuk U yang belanja besar.

Nak Berniaga Tak Ada Modal

Makan pun tak cukup, macam mana ada modal nak berniaga. Itu belum cari tapak dan masa nak berniaga dan masa jaga anak di rumah.

Berniaga Online Dari Rumah

Dengan adanya Facebook, Instagram, laman web percuma, portal perniagaan dan ada pula telefon bimbit - makin ramai yang menceburi perniagaan online dari rumah. Tanpa modal dan barang di tangan dah boleh berniaga dari rumah.

Buat Bisnes Affiliate

Dari bisnes lain, ramai yang fokus kepada bisnes affiliate dan dropshipping. Kedua bisnes ini tidak memerlukan modal dan dibuat dari rumah asal ada komputer atau telefon.

Tapi bisnes affiliate lagi menarik kerana ia berniaga ebook, aplikasi perniagan dan video. Ia sangat sesuai bagi mereka yang sukakan perkongsian ilmu mengenai kepakaran bidang perniagaan. 

Tapi Kenapa Ramai Gagal Bisnes Affiliate?

Sungguhpun bisnes affiliate mudah tetapi ramai juga yang gagal walaupun  banyak buat koleksi ebook.

Mereka gagal kerana tidak cukup ilmu kerana tidak cukup pengalaman dan tidak terdedah kepada teknik orang yang berjaya dalam bisnes affiliate.

Belajar Kursus Bisnes Affiliate

satu cara cepat untuk cekap buat bisnes affiliate ialah menghadiri kursus yang dikendalikan oleh sifu-sifu bisnes affiliate.

Sudah tentu ada kos yang dikenakan. Ada yang mengenakan kos beribu-ribu ringgit untuk kursus 1-3 hari.

Tapi jika anda tidak ada asas yang kuat dalam bisnes online dan mengendalikan komputer, anda mungkin sukar naik ikut. Bila balik tanpa praktis akan gagal juga.

Menimba Pengalaman Dengan Cikgu Mael Dalam Bisnes Affiliate

Cara berkesan belajar bisnes affiliate ialah belajar dari pengalaman orang yang berjaya dalam affiliate.

Cikgu Mael atau nama sebenarnya Ismail Nazaruddin telah menceburi dalam bisnes online sejak 2012 dan bisnes affiliate sejak 2015.

Beliau telah menghasilkan ebook "Panduan Bisnes Affiliate" berdasarkan pengalaman dalam bisnes affiliate"

Ebook ini mendedahkan teknik, tip yang digunakan sehingga boleh menjanakan pendapatan dalam bisnes affiliate.

Ebook Panduan Bisnes Affiliate Ciku Mael

Khidmat Sokongan Group Telegram

Anda jangan risau jika anda tak faham baca e-book Panduan Bisnes Affiliate. Cikgu Mael ada sediakan chanel Telegram khusus untuk ebook ini.

Berdasarkan pengalaman saya, Cikgu Mael sentiasa membalas setiap pertanyaan dan masalah pembeli buku ini. Malah kawan-kawan lain turut membantu kita.

Sila klik link di bawah ini untuk mengetahui tektik-tektik yang digunakan oleh Cikgu Mael sehingga berjaya mendapatan lumayan. Saya sendiri menggunakan tektik tersebut dalam mempromote produk affiliate. Saya rekomen untuk membeli Panduan Bisnes Affiliate. Berbaloi.

program affiliate terbaik program affiliate malaysia program affiliate percuma panduan affiliate affiliate malaysia group telegram ebook panduan affiliate cikgu mael ebook pdf affiliate,affiliate malaysia 2019 affiliate terbaik 2019 belajar affiliate marketing