Ramai Tak Tahu Cara Menjana Pendapatan Tambahan Dengan Bisnes Affiliate 

Keunikan bisnes affiliate ini ialah ia berupaya menjana pendapatan tambahan dan pendapatan pasif kepada ahli affiliate...

Duit Gaji Tak Cukup - Pendapatan Tambahan Takda

Gaji tak cukup nak bayar sewah rumah, belanja keluarga dan sekolah. Harga barang makin naik, belanja makin melonjak bila anak bertambah dan membesar.

Gaji tak bertambah dan beri tekanan hidup bila anak masuk masuk U. Ada tak cara nak cari pendapatan tambahan? 

Nak Buat Bisnes Tapi Tak Ada Modal

Makan pun tak cukup, macam mana ada simpan modal nak bisnes. Itu belum cari tapak dan masa nak berniaga dan masa jaga anak di rumah.

Bisnes Online Dari Rumah

Dengan ada Facebook, Instagram, laman web percuma dan ada pula telefon bimbit - makin ramai yang menceburi bisnes online dari rumah seperti menjual pakaian, peralatan diri, barangan dapur dan makanan.

Tetapi tanpa modal dan stok, bisnes online dari rumah tidak dapat dijalankan.

Buat Bisnes Affiliate

Satu peluang bisnes tanpa modal ialah membuat bisnes affiliate dan dropshipping. Bisnes affiliate berpotensi besar dalam menjana pendapatan tambahan. Bisnes affiliate boleh dibuat secara part time atau sepenuh masa dari rumah.

Yang wajib ada ialah semangat, yakin kepada bisnes affiliate, ada komputer, telefon bimbit dan internet.

Kenapa Ramai Gagal Cari Pendapatan Tambahan Dari Bisnes Affiliate?

Sungguhpun bisnes affiliate mudah tetapi ramai juga yang gagal walaupun  banyak buat koleksi ebook. Mereka gagal kerana tidak cukup ilmu, tidak cukup pengalaman dan tidak terdedah kepada teknik orang yang berjaya dalam bisnes affiliate. Jadi nampak bisnes online gagal menjana pendapatan tambahan kepada ahli affiliate.

Belajar Kursus Online Bisnes Affiliate

Satu cara cepat buat bisnes affiliate ialah menghadiri kursus yang dikendalikan oleh sifu-sifu bisnes affiliate. Sudah tentu ada kos yang dikenakan. Ada yang mengenakan kos beribu-ribu ringgit untuk kursus 1-3 hari.

Tapi jika anda tidak ada asas yang kuat dalam bisnes online dan kendalikan komputer, anda mungkin sukar naik ikut. Bila balik rumah, tak praktis akan gagal juga.

Bagimana Untuk Berjaya Dalam Bisnes Affiliate

Cara berkesan belajar bisnes affiliate atau affiliate marketing ialah belajar dari pengalaman orang yang berjaya dalam affiliate marketing. 

Program affiliate yang diperkenalkan ini mendedahkan langkah, teknik dan tip -  jika dipraktik boleh menjana pendapatan tambahan dalam bisnes affiliate.

Khidmat Sokongan Group Telegram

Bisnes online affiliate boleh dibuat dari rumah.

Anda jangan risau jika tidak faham dalam bisnes affiliate ini. Pemilik ada sediakan chanel Telegram khusus untuk program affiliate ini.

Sila klik link di bawah ini untuk mengetahui 5 langkah kritikal bagi menjana pendapatan tambahan daripada bisnes affiliate. 

Kami juga akan tunjukkan bagaimana menjana pendapatan pasif daripada pendapatan tambahan dari bisnes affiliate itu.


bisnes affiliate,pendapatan tambahan,cara menjana pendapatan,program affiliate,pendapatan pasif,bisnes tanpa modal,bisnes online,bisnes dari rumah,affiliate marketing,