Ubat Kurap Paling Berkesan Gatal Celah Peha dan Celah Kelangkang

Gatal Hingga Melecet Kulit Celah Peha

Dah pernah rasa gatal celah kelangkang? Apa rasanya, gatal tak terhingga kan? Malu rasanya tergaru-garu kat celah kelangkang di depan orang.

Testimoni Cikgu Azmi (bukan nama sebenar)

Kali ini saya nak ceritakan kesah seorang guru dari Melaka, saya namakan sebagai Cikgu Mael (bukan nama sebenar). Beliau wasap saya dan menceritakan baru dua kali pakai ubat Ozpure dah ada perubahan. 

Saya sebagai stokis tentu begitu gembira mendengarnya.

3 tahun menderita gatal celah kelangkang tak baik. Melecet kulit celah peha kena garu. 

Gatal akan teramat sangat bila berpeluk ketika jogging dan bersukan.


Dah puas pergi ke farmasi dan klinik, gatal celah kelangkang tak juga baik-baik. Baik sekejap sahaja, lepas tu gatal balik, kata cikgu dalam wasapnya kepada saya.

Ikut Cikgu Ali, bila tanya doktor apa nama penyakit gatal ni, doktor kata ia kena jangkitan kulat atau kulat.

Tidak tahan dengan gatal celah kelengkang, Cikgu Ali membuat search di Google dan jumpa produk Ozpure yang dikatakan mujarab untuk mengubat gatal-gatal termasuk kurap, ekzema, gatal kemaluan, gatal alergi dan sebagainya.

Di tambah menyakinkan Cikgu Ali, maklumat krim Ozpure di sertakan dengan testimoni pelanggan yang berjaya hilangkan pelbagai sakit gatal kulit.


Sabun Dan Krim Ozpure - Formula Minyak Zaitun

Sabun dan krim Ozpure ialah bahan rawatan kulit yang telah banyak berjasa mengubat kebanyakan gatal kulit. Saya sebagai stokis dan agen banyak mengumpulkan testomoni di dalam dua blog saya.

Sapukan Ubat Ozpure Di Kawasan Gatal

Sabun dan krim Ozpure dapat mengubat gatal-gatal dalam 3 fasa:

  • Membunuh bakteria pada kulit - punca masalah gatal
  • Melembabkan kulit - menjadikan kulit kering jadi lembab dan secara semula jadi tidak bergaru
  • Membaiki kulit yang rosak - tentu tak suka tengok kesan-kesan garu kan?

Ada Kelulusan KKM - NOT180408552K

  • Sabun dan ubat Ozpure selamat digunakan - hampir 99% dibuat dari minyak zaitun yang dibekukan. Produk ini dihasilkan seorang bekas jurutera Melayu.
  • Minyak zaitun bukan pelik. Khasiat minyak zaitun sebagai bahan makanan dan perubatan disebut beberapa kali dalam al-Quran.

Cara Menggunakan Sabun dan Krim Ozpure

Apabila membeli satu set krim ini, kami akan bagi sebuku sabun dan ubat ozpure. 

Air sabun Ozpure diguna untuk mencuci kawasan yang gatal sebelum disapu ubat.

Keringkan kulit dan sapu krim ozpure di kawasan gatal itu. Sapukan nipis. Anda boleh menyapu 1-2 kali sehari, sudah memadai.

Kalau gatal kulit biasa seperti kurap, 1-3 hari dah boleh rasa kesannya - rasa gatal biasa tidak ada. Saya syorkan anda melihat kesan kebaikan ubat ini seminggu.

Cara Nak Order Set Ozpure


Pakej Biasa

- Satu Set (Sabun dan Krim Ozpure) - RM130 (sudah termasuk belanja pos satu Malaysia)

Pakej Ekonomi

- Dua Set (2 sabun + 2 krim Ozpure) - RM195 (sudah termasuk belanja pos satu Malaysia)

- Pakej ini sesuai bagi mereka yang kena gatal satu badan dan mahu membeli dua set

Cara Pembayaran

  • Maybank: Abd Rahaman A Rasid - Akaun (akan di wasapkan)
  • Wasapkan nama, alamat, nombor telefon, dan bukti bayaran samada resit ATM atau online banking
  • Barang akan dipos pada hari yang sama (jika terima bayaran sebelum jam 12:00 tengahari) dan keesokannya hari jika bayaran diterima selepas 12:00 tengahari
  • Semua urusan dengan pos laju sahaja dan kami akan bagi tracking number pada malamnya

Sila wasap semua urusan kepada saya Abd Rahaman Rasid 013 366 1242.

Adakah Anda Tahu Ozpure boleh selesaikan banyak masalah gatal sakit kulit? Tonton video ini...

ubat gatal celah kelangkang lelaki,cara merawat melecet di celah peha,ubat gatal celah peha,cara menghilangkan kurap,ubat gatal kulit paling bekesan,ubat kurap paling kuat,gatal celah kangkang