Pati Minyak Zaitun Asli Olivie Plus 30X

manfaat dan khasiat pati minyak zaitun asli olivie plus 30x untuk kesihatan dan kecantikan

OLIVIE PLUS 30X

Olivie Plus 30X  merupakan pati minyak zaitun asli ( extra virgin olive oil ) dengan khasiat semulajadi. Ianya merupakan makanan yang memberikan manfaat kepada kesihatan tubuh manusia dan kecantikan wajah serta kulit .

MANFAAT MINYAK ZAITUN

Pati Minyak Zaitun Asli

OLIVIE PLUS 30X

Perkongsian manfaat dan khasiat pati minyak zaitun asli  OLIVE HOUSE : Olivie Plus 30X bersama Azizah Ariffin

 

Olivie Plus 30X : pati minyak zaitun asli (Extra Virgin Olive Oil) mempunyai pelbagai khasiat semulajadi dan kandungan antioksida yang tinggi.

Berbeza dengan pati minyak zaitun asli yang lain, Olivie Plus 30X  mempunyai 30 KALI lebih banyak antioksida semulajadi Hydroxytyrosol dan Oleocanthal.

 apa itu antioksida

Antioksida merupakan unsur-unsur semulajadi yang terdapat pada pati minyak zaitun asli Olivie Plus 30X  yang berfungsi meneutralkan radikal bebas jahat di dalam badan serta memperlahankan  proses penuaan kulit.


 antioksida 

pemburu sel radikal bebas jahat dalam badan anda

Antioksida memburu dan meneutralkan radikal bebas jahat yang merosakkan sel-sel badan dan menjadi punca utama kepada kerosakan organ-organ utama tubuh manusia dan penyebab kepada penyakit-penyakit kronik dan berbahaya .


bahaya !!!

RADIKAL BEBAS JAHAT punca KEPADA PENYAKIT KRONIK 

Analogi mudah untuk kita faham, sebiji epal yang dipotong akan rosak apabila terdedah berterusan kepada radikal bebas jahat di persekitaran terbuka.

Begitulah juga dengan sistem "immune" badan kita apabila terdedah dengan pelbagai radikal bebas  jahat secara berterusan. 

Sumber antioksida semulajadi Hydroxytyrosol dan Oleocanthal yang sangat tinggi kadar serapannya kepada sel kulit dan sel tubuh terkandung dalam pati minyak zaitun asli Olivie Plus 30X bertindak meneutralkan radikal bebas jahat dalam badan dengan pantas dan efektif.


TESTIMONI VIDEO

Perkongsian Pengguna Olivie Plus 30X Yang Di Rahmati Dengan Kesembuhan

TESTIMONI VIDEO 1

Tuan Mohd Syukri  Daud

Saluran Jantung Tersumbat

Tuan Mohd Syukri disahkan menghidap penyakit saluran jantung tersumbat dan terpaksa menjalani pembedahan engiogram kos sekitar RM20,000.

Beliau menangguhkan pembedahan dan mengamalkan ikhtiar alternatif pemakanan sunnah Pati Minyak Zaitun Asli  Olivie Plus 30X  , Cuka Teen, Madu dan Jus Delima.

Selepas  3 bulan , doktor merawat mengesahkan beliau telah pulih sepenuhnya dan tidak memerlukan pembedahan.


TESTIMONI VIDEO 2

Puan Noridah

Gastrik Kronik 10 Tahun

Kah Idah penghidap gastrik kronik selama 10 tahun

Selepas amalan alternatif pemakanan sunnah Pati Minyak Zaitun Asli  Olivie Plus 30X  , Kak Idah semakin pulih.


5 SEBAB ANDA MESTI MULA AMALKAN 

OLIVIE PLUS 30X 

Hydroxytyrosol merupakan satu-satunya antioksida yang hanya terdapat dalam pati minyak zaitun asli dan paling cepat meresap ke dalam kulit dan tubuh serta  menghasilkan tindakbalas antioksida yang paling pantas.


Pati minyak zaitun asli  Olivie Plus 30X  adalah satu satunya pati minyak zaitun asli di pasaran dunia yang mengandungi 30 kali ganda lebih antioksida (Hydroxytyrosol) berbanding produk pati minyak zaitun asli extra virgin lain.


30 KALI LEBIH PANTAS MEMBERI KESAN !

Khasiat  1 SUDU  pati minyak zaitun asli extra virgin  Olivie Plus 30X  adalah bersamaan dengan  30 SUDU   pati minyak zaitun asli extra virgin jenama lain di pasaran 


Pati minyak zaitun asli Olivie Plus 30X  di import  dari Morocco mengandungi khasiat tertinggi berbanding 22 sampel daripada 4 negara pengeluar utama pati minyak zaitun asli Mediterranean ( Italy , Spain , Greece dan Tunisia )

Kandungan Hydroxytyrosol di dalam Olivie Plus 30X adalah sebanyak 233 mg/Kg, jauh lebih tinggi berbanding 7 mg/Kg dalam produk lain di pasaran ( 30 kali ganda kandungan Hydroxytyrosol  )


Imam Muda Ar-Razi :-  TIADA SEBAB UNTUK TIDAK MULA AMALKAN !

Pati minyak zaitun asli diiktiraf pakar pemakanan dunia sebagai 'Super Functional Food' dan ia adalah makanan sunnah yang diamalkan oleh Baginda Nabi Muhammad S.A.W. 


TESTIMONI WHATSAPP

Perkongsian Pengguna Olivie Plus 30X Yang Di Rahmati Dengan KesembuhanMAKANAN QURANI DAN SUNNAH

“Demi buah tiin dan zaitun. Dan Gunung Tursina”

Surah at Tiin ayat 1 dan 2 

Di dalam Al Quran, buah zaitun disebut sebanyak 7 kali di mana sebanyak 2 kali di sebut bersendirian dan 5 kali lagi ia digambarkan bersama dengan buah- buahan lain seperti tamar, delima, anggur dan buah tiin. Sumpah dan Gambaran Allah betapa banyaknya khasiat buah zaitun yang mendatangkan kebaikan kepada kehidupan manusia sejagat.

Baginda Nabi Muhamad S.A.W bersabda

” Makanlah minyak zaitun, dan sapulah kulitmu dengannya kerana ia datang dari pohon yang diberkati”.  

Riwayat Tarmizi dan Ibn Majah

” Ambillah minyak zaitun dan sapulah ke kulitmu. Ia membantu mengubat tujuh puluh (beberapa) penyakit dan juga Juzam (kusta) "   

Riwayat Abu Hurairah


BELI SEKARANG 

RM 58.00

Harga Termasuk Kos Penghantaran 

Olivie Plus 30X - 50ml