MYBidara pendinding diri


My Bidara

My BIDARA & PATI BIDARA 

TERAPI RUQIYYAH UNTUK PENCEGAHAN DAN RAWATAN GANGGUAN SIHIR & JIN

MY BIDARA terdiri daripada adunan daun bidara, limau kasturi dan daun limau purut yang biasanya digunakan dalam rawatan secara mandian bagi merawat gangguan sihir & jin.

bidara syifa paling mujarab
My Bidara Pendinding Diri

Kini MY BIDARA boleh didapati dalam bentuk botol roll-on supaya mudah digunakan bila-bila masa dan dimana sahaja terutamanya sebelum tidur/solat atau ketika keluar rumah/bermusafir untuk pendinding diri dari terkena sihir, santau, pukau atau gangguan ketika melalui kawasan yang 'keras' seperti hutan dan lebuhraya yang sunyi.

Formulasi istimewa BIDARA SYIFA' diadun khas supaya mudah meresap ke dalam pembuluh darah bertepatan dengan sepotong hadis Nabi SAW iaitu; 

“Sesungguhnya syaitan berjalan dalam tubuh manusia di tempat peredaran darah.” (HR. Al Bukhari: 7171 dan Muslim: 2175 dari hadith Shafiyyah Radhiyallahu 'anha)

MY BIDARA diperbuat daripada pati daun dan buah yang sebenar serta kepekatan larutan yang selamat bagi mereka yang mengalami kulit sensitif dan juga bayi.

Testimoni

Ramai yang telah mendapatkannya dan mereka berpuas hati dengan My Bidara ini. Alhamdulillah.

Masa terbaik menggunakan MY BIDARA adalah sebelum tidur kerana waktu tidur kita terdedah kepada serangan sihir, kena tindih, dan gangguan jin kepada anak kecil yang menyebabkan sukar tidur dan tidak berhenti menangis.