Trusted Seller

Ubat kurus berkesan dan terbaik di pasaran

Anda ingin kurus? Anda ingin kelihatan menawan? Hanya sapu / gosok sahaja..

"Shappe up your body...." 

Losyen Kurus Bakar Lemak Yang Wangi Dan Sejuk !!

Effenzee Myracle Lotion (EML) atau lebih di kenali sebagai Losyen Kurus Bakar Lemak Effenzee yang di hasilkan dengan menggunakan beberapa bahan asas utama seperti Vegatol Ivy, Jojoba Oil, Argan Oil, Olive Oil, Sunflower Seed Oil dan Marrine Collagen yang berkualiti tinggi. Losyen ini telah melalui proses R&D berbulan-bulan sebelum di keluarkan of course demi menghasilkan produk yang berkualiti dan berkesan.   

Melalui bahan serta teksturnya yang eksklusif, losyen kurus bakar lemak ini amat nyaman, lembut, selesa, wangi serta tidak melekit apabila disapu pada bahagian-bahagian anggota badan yang diinginkan. Losyen kurus wangi ini juga tidak bersifat panas dan pijar serta amat sesuai disapu sebelum bersukan untuk mendapatkan hasil dengan lebih cepat.  

Losyen kurus pecah lemak ini dibungkuskan dengan menggunakan tiub berkapasiti 150ml beserta dengan bungkusan kotak foil yang menarik dan eksklusif. Selain itu juga, losyen ini juga tidak mengandungi bahan terlarang dan semestinya LULUS KKM. Losyen ini juga HALAL digunakan serta boleh dibawa solat. Top No.1 Myracle Lotion ini  telah mendapat ratusan testimoni menarik especially daripada pelanggan dan pengguna setia losyen kurus bakar lemak ini. 

 

TESTIMONIAL PENGGUNA EML

"Terkejut saya bila melihat cermin..tak sangka dagu saya telah runcing setelah menggunakan EML"

"Saya memang suka makan sehinggakan badan saya naik ke angka yang tidak di difikirkan..saya pernah menggunakan losyen lain, tetapi ia tidak berkesan tetapi EML amat berkesan dengan cepat"

"Dulu rakan pejabat ingakan saya mengandung sedangkan tidak. Selepas menggunakan EML, 2 minggu perut buncit saya hilang"

Ia membantu memecahkan lemakkan lemak yang berlebihan.
 Mengawal selera makan. 
Mengurangkan masalah perut buncit.
Memudarkan kesan selulit.
Melancarkan kitaran haid.
Melawaskan sistem pencernaan (mengatasi sembelit).
Menyelesaikan masalah bau badan.
Melegakan masalah sakit kepala.