lubuk dropship 

FINGO | Buy to Save, Share to Earn | Jimat membeli ,kongsikan dan buat duit

Apa itu Fingo?

Fingo adalah aplikasi e-dagang sosial global, yang mana produk-produknya yang berkualiti dengan teliti dipilih dan dijamin dari seluruh dunia oleh pasukan pembeli profesional. Fingo bertujuan untuk bekerjasama dengan media sosial dan aktivis sosial untuk memperkenalkan konsep "Borderless Better Life" di seluruh dunia, berkongsi peluang pasaran era Internet dan memanfaatkan gelombang globalisasi, dan dengan itu mencapai keadaan menang-menang dr pihak penjual dan pihak pembeli. Menjadi ahli Fingo membolehkan anda menikmati pelbagai manfaat, anda boleh membeli produk berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan, berkongsi produk yang baik untuk memperoleh pendapatan tambahan semasa masa lapang anda. Sekiranya anda bekerja keras, anda juga boleh mendapatkan berpuluh-puluh ribu sebulan. Beli untuk menyimpan, kongsi untuk mendapat.

# SCAN QR CODE UNTUK TERUS MENDAFTAR DI FINGO

Bagi saya simple , sebuah portal macam shoppe yang mana stok barang lebih murah di pasaran dengan offer rakan - rakan malaysia yang nak jadi hanya shopper atau business owner dalam fingo
 Fingo App 是一款由阿里巴巴技术团打造的跨境电商社交 App,集电商优惠券,分享,返佣功能于一身,让你尽享超值优惠购体验。 真正给用户省钱还能赚钱的超级APP! 合作商家几乎涵盖所有领域知名电商, 产品丰富、几万优质商品都是你的货架,无门槛,无需发货,无需囤货,无需物流,无任何风险!
It is a cross-border e-commerce social app created by Alibaba Technology Group. It combines e-commerce coupons, sharing and rebate functions, allowing you to enjoy the premium purchase experience. A super app that really saves users money and makes money!
Cooperative merchants cover almost all well-known e-commerce in all fields. The products are rich, tens of thousands of high-quality goods are your shelves, no threshold, no delivery, no need to stock, no logistics, no risk!

KENAPA FINGO 

kerana kilang di china kenal pengasas dan pengalamannya .

Yi Jianping (terkenal sebagai Dong Fang) mempuyai pengalaman yang luas dalam teknik jualan, promosi internet dan e-dagang. 

Kemahiran ini dipelajari dan terkumpul selama 13 tahun bekerja di Alibaba Group.Sejak 2004, semasa bekerja di Alibaba Group, Yi Jianping telah mengambil bahagian dalam banyak penentuan strategik dan telah mencapai prestasi yang mengkagumkan.

Antaranya adalah penubuhan Ali Mom, jabatan pemasaran dalam talian Alibaba, jenama dan peruncit terbesar di China.Sebelum membuka platform e-dagang sosial Fingo, Yi Jianping adalah pengarah kanan Alibaba Pictures.


kenapa jadi preferred shopper dalam fingo

Ramai tidak perasan lubuk duit dengan bina rangkaian dalam fingo

Dapat Voucher

Jadi busines owner boleh dapat voucher lebih banyak dari rakan signup shopper RM5

Dapat Duit

Menjana pendapatan dengan setiap orang membeli produk dan upgrade busines owner ( BO ) 

Dropshipper

Boleh gunakan platform ini untuk buat dropship kerana platform ini terus direct kilang hantar barang ke malaysia dengan guna service penghantaran malaysia 

Barang 5 kali ganda murah dari harga di mall !

Ketika saya menulis ini saya telah buat bandingan harga pasaran . 

memang harga FINGO sangat murah Dalam buat fingo affiliate ini , mereka onkan link affiliate hanya untuk rakan yang upgrade  PREFERRED SHOPPER  ( PS), jadi ambil peluang awal untuk anda promosi app ini di social media , ramai pengguna anda akan banyak buat duit setiap kali mereka membeli .

jika anda ada akaun fanpage yang mempunyai fan , ambil peluang ini untuk anda gunakan medium fingo ini untuk jadi duit. 

saya memilih fingo sebab  , barang direct kilang . ianya mampu membuatkan user buat repeat sale membeli dan saya boleh gunakan platform ini untuk buat dropship jualan produk ke tempat lain

TUKARKAN KAWAN FB GUNA FINGO DAPAT DUIT

Saya telah melihat sendiri bukti rakan ini sharing tentang applikasi bingo , beliau mejana pendapatan seminggu rm5k dengan sehari 500 ringgit sharing apps fingo di social media . 

ketika ini kebanyakkan rakan yang ambil peluang adalah dari group china , belum ramai rakan business owner dari kalangan orang melayu untuk mengambil peluang . 

Ketika ini juga tidak ramai nampak peluang dengan menggunakan applikasi fingo ini untuk buat dropship jualan online . 

kebanyakkan pembekal dalam platform ini adalah direct kilang di china . jadi harga lebih murah , anda boleh naikkan harga sekali ganda atau 5 kali ganda !


terbaru ,bukti rm8000++ sbln ,hasil dr urusniaga jual beli di FINGO

wajib dengar kenapa kena jadi personal shopper

Dalam buat fingo affiliate ini , mereka onkan link affiliate hanya untuk rakan yang upgrade  PREFERRED SHOPPER  ( PS), jadi ambil peluang awal untuk anda promosi app ini di social media , ramai pengguna anda akan banyak buat duit setiap kali mereka membeli .

jika anda ada akaun fanpage yang mempunyai fan , ambil peluang ini untuk anda gunakan medium fingo ini untuk jadi duit. 

saya memilih fingo sebab  , barang direct kilang . ianya mampu membuatkan user buat repeat sale membeli dan saya boleh gunakan platform ini untuk buat dropship jualan produk ke tempat lain .

Jadi Rakan Yang Menjana ..

EBOOK BUAT DUIT FINGO INI DAPAT MEMBANTU ANDA FAHAM TEKNIK

           OPSS....TUNGGU DAHULU.....

Sebelum tekan beli BUY NOW sila daftar dahulu applikasi fingo untuk tebus RM5 Voucher fingo , sila whatsapp saya selepas signup kita chat disana , Bagaimana buat saya kerja - kerja copy n paste dan mula menjana

wasap saya     

#FingoDoit #fingoasianno1 #cashback #cashbackFingo #asianno1 #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlinestore #malaysiaonlinehypermarket #beliamalaysia #artismalaysiaofficial #lepasanspm #buatduitfingo fingo| best free money making apps online in 2020,fingo| best free money making apps online,fingo make money,fingo alibaba ,fingo logo, fingo lowyat ,how to register fingo ,fingo indonesia ,review fingo, fingo app download free, fingo delivery ,fingo refund ,fingo asian no 1 ,fingo status,fingo shopping online,fingo shopping online get cash back offers,fingo shopping online get cash back,fingo shopping online get cash back offers 2020,fingo real income apps 2020