JANGAN BIARKAN PENYAKIT KENDERAAN ANDA LAMA2. 

JIKA TIDAK...

 

Anda akan berdepan dengan risiko kebocoran wang yg lebih banyak..!!Jika anda mengalami masalah seperti dibawah...


1. Calar

 
 

2. WARNA TIDAK MENYERLAH

 
 

3. LAMPU KEKUNINGAN

 

. . .

ANDA WAJIB MENCUBA GTEX SEKARANG!! SUPAYA WANG ANDA DAPAT DISELAMATKAN DENGAN LEBIH BANYAK!!


CARA PENGGUNAAN GTEX YG BERKESAN

  1. Pastikan kereta dlm keadaan bersih dari habuk & pasir. Pegi la basuh dulu kete kt car wash sebelum apply gtex ni.. baru betul...

  2. Spray pd surface dan rata kan pada surface ..tinggal kan dlm 5-10 Saat (tujuannye nk bg effect gtex meresap dlm cat)

  3. Gosok pkai sponge dulu smpai naik warne cat asal & hilang calar halus

  4. last step , baru anda gosok pkai kain fibre yg sy bg nanti (untuk shining)




P/s : Jika kenderaan anda mengalami masalah yang teruk, cuba gunakan sponge utk menanggalkan kesan degil terlebih dahulu.. boleh juga menggunakan mesin polish utk kesan yg lebih bagus.



-------------


 

KELEBIHAN & KEGUNAAN GTEX


✔ MENGEMBALIKAN KILATAN

 Kalau utk kete yg dah pudar atau colour dah tak berapa nal shininh tu... sesuai utk guna GTEX ni... insyaallah.. kalau tak 100%, dapat naik 70% pun dah cukup ok kan??


✔ MENGHILANGKAN CALAR

 Kalau calar2 manja tu mmg boleh hilang sesangat la... tapi kalau mcm calar yg terlampau dalam atau ada kesan2 degil yg korang tak dapat nk hilangkan dgn produk lain... korang boleh cuba gtex ni dulu... insyaallah boleh hilang..


✔ HEADLAMP DAH KEKUNINGAN 

Boleh kurangkan kesan kuning2 tu.. silap2 boleh nampak macam baru terus.. JIMAT duit korang.. tak perlu beli headlamp baru..


✔ PROTECT COLOUR ASAL 

Bertindak seperti coating.


✔ KALIS AIR 

Mempunyai wax yg membolehkan permukaa kereta korang seperti DAUN KELADI


✔ BOTOL BESAR. 

1 botol mengandungi 380ml.. cukup utk 2 buah alza...

 


KENAPA PERLU MEMBELI DENGAN KAMI?

  1. Dapat harga diskaun minimum RM97.00 sahaja!!

  2. Dapat FREE GIFT kain microfibre

  3. Dapat access video PANDUAN ASAS PENJAGAAN KERETA utk anda yg ingin berjinak2 menambahkan pendapatan dalam bisnes online.

  4. FAST RESPONSE & DELIVERY Boleh Klik link ini Untuk Tempahan

 
 

TESTIMONI PENGGUNA 

 

 

 

 

 

 

 

KELEBIHAN & KEGUNAAN GTEX


✔ MENGEMBALIKAN KILATAN 

Kalau utk kete yg dah pudar atau colour dah tak berapa nal shininh tu... sesuai utk guna GTEX ni... insyaallah.. kalau tak 100%, dapat naik 70% pun dah cukup ok kan??


✔ MENGHILANGKAN CALAR 

Kalau calar2 manja tu mmg boleh hilang sesangat la... tapi kalau mcm calar yg terlampau dalam atau ada kesan2 degil yg korang tak dapat nk hilangkan dgn produk lain... korang boleh cuba gtex ni dulu... insyaallah boleh hilang..


✔ HEADLAMP DAH KEKUNINGAN 

Boleh kurangkan kesan kuning2 tu.. silap2 boleh nampak macam baru terus.. JIMAT duit korang.. tak perlu beli headlamp baru..


✔ PROTECT COLOUR ASAL 

Bertindak seperti coating.


✔ KALIS AIR 

Mempunyai wax yg membolehkan permukaa kereta korang seperti DAUN KELADI


✔ BOTOL BESAR. 

1 botol mengandungi 380ml.. cukup utk 2 buah alza...

 


KENAPA PERLU MEMBELI DENGAN KAMI?

  1. Dapat harga diskaun minimum RM97.00 sahaja!!

  2. Dapat FREE GIFT kain microfibre

  3. Dapat access video PANDUAN ASAS PENJAGAAN KERETA utk anda yg baru ada kereta dan ingin tahu lebih berkenaan penjagaan kereta.

  4. FAST RESPONSE & DELIVERY Boleh Klik link ini untuk Tempahan

 
 

FEED BACK DARI PENGGUNA