Si bulus semakin aktif....

Transfer factor untuk kucing

Transfer Factor Untuk Kucing

Transfer Factor adalah jalan penyelesaian untuk kucing anda kembali sedia kala. Jangan biarkan kucing anda disakiti. Hari hari anda akan terasa suram bila melihat si bulus lemah dan tidak aktif. Transfer Factor Untuk Kucing
Transfer Factor Untuk Kucing

APA ITU TRANSFER FACTOR ?

  Transfer Factor merupakan "immune booster" yang membantu mendidik, merangsang dan menenangkan daya imun. Dengan pengambilan Transfer Factor dalam kehidupan harian, daya imun dapat mengesan ancaman dari sebarang bakteria dan juga virus. Transfer Factor bukan sahaja diambil kepada manusia, bahkan boleh digunakan untuk kucing kesayangan anda jika datangnya penyakit.

     Transfer Factor digunakan secara meluas oleh para Veterinar di Amerika Syarikat, Russia dan kini mula digunakan di Malaysia. Dr. Steven Slagle dalam testimoninya telah menggunakan Transfer Factor untuk merawat seekor kucing yang menghadapi leukemia, mempunyai tumor dan lumpuh. Hasilnya selepas sebulan penggunaan 1 kapsul sehari, kucing tersebut mengalami pertambahan berat badan dan selepas 5 bulan, tumor mengecut sebanyak 80% dan anggota badan yg lumpuh di kaki dan ekor telah pulih.manfaat transfer factor kepada kucing

Kucing Lemah & Tidak Makan


Kurang Aktif & Moyok

Kurus Kering

Terkena Virus Berjangkit


Parvo

Sporo

Kurap & Fungus


Cirit Birit

Kerap SelsemaCARA MAKAN tRANSFER FACTOR untuk kucing

  1. Buka kapsul dan diberi kepada kucing untuk dijilat pada serbuk
  2. Taburkan serbuk Transfer Factor (TF) atas wetfood - serbuk TF akan melekat di makanan 
  3. Bancuh dengan sedikit air mineral, guna picagari untuk menyuap ke mulut kucing yang sedang sakit/terbaringBAGAIMANA NAK MENDAPATKAN TRANSFER FACTOR ?

Anda boleh klik button wassap di bawah untuk maklumat lebih lanjat atau boleh klik button Beli Online untuk di bawak laman pembelian secara online.