ADAKAH ANDA NAK JADI MACAM INI? 

“TOLONG DOKTOR, JANGAN POTÔNG KAKI SAYA LAGI. TAK SANGGUP SAYA HIDUP MACAM NI!”    

Sebagai seorang anak yang sayangkan ibu dan ayah, anda tak sanggup nak dengar ucapan tadi:

“Ketika ibu dan ayah menanggung kesakitan bila jangkitan kuman dah sampai ke kaki. Pada waktu itu, anda tidak dapat berbuat apa-apa lagi. Anda dapat lihat muka mereka cemas. Perasaan takut yang amat sangat ketika doktor dah bersedia untuk memotong kaki…

Disebabkan luka yang semakin teruk pada kaki kerana paras gula tinggi, doktor mahu menyelamatkan ibu bapa anda sebelum kuman merebak ke seluruh badan. Itu sahaja cara untuk menyelamatkan nyawa mereka.

Anda cuba memujuk doktor untuk menangguhkan pembedahan…

Tetapi doktor mahu meneruskan…

Anda bingung memikirkan apa yang akan berlaku kepada ibu dan ayah anda nanti…

Macam mana mereka nak hidup, nak berjalan, nak buat kerja rumah, nak bersolat…

Bayangkan kalau mereka bangun tengah malam nak buang air… pada pukul 3 pagi… ketika waktu keadaan rumah gelap gelita…

Selepas mereka terjaga, mereka tak dapat tidur lena lagi…sehinggalah pagi…

Dan yang paling menyedihkan…

Anda tiada di rumah dan anda tidak dapat membantu mereka.

Anda dah puas mencari penyelesaian kepada masalah kesihatan ibu bapa anda tetapi anda masih tak tahu ubat yang sesuai untuk menstabilkan paras gula dengan selamat

Walaupun anda dah beli produk yang boleh menurunkan bacaan gula sebab kawan anda rekomen…tapi darah tinggi pulak naik.

Walaupun ibu dan ayah anda masih makan ubat hospital dan terpaksa berulang alik mengambil ubat di farmasi… dengan satu beg plastik penuh ubat…

Sampai anda rasa give up nak cuba cara lain yang boleh menyelamatkan hidup ibu dan ayah.

Nak halang mereka makan makanan manis? Ada nasi goreng dan teh tarik baru mereka berselera…

Nak suntik ubat? Leceh mereka nak buat hari-hari.

Sebelum keadaan jadi lebih teruk, sebelum doktor putuskan kena potong, anda tahu anda perlu buat keputusan yang paling penting dalam hidup anda.

Anda tak boleh biarkan ibu dan ayah anda hidup sengsara. Tak mahu lihat mereka duduk terbaring di katil setiap masa. Tak ingin biarkan mereka menghabiskan usia emas dengan menanggung sakit.

Ini kerana anda menemui jawapannya di sini.
DNA global stevia 3 in 1 akan membantu masalah anda ,ia selamat di guna

TUKAR GULA KEPADA STEVIA BACAAN GULA AKAN JADI NORMAL

WALIT SWEET

WALLITT SWEET STEVIA 3 DALAM 1 SANGAT SESUAI UNTUK DALAMAN DAN LUARAN.SETITIK WALLITT SWEET STEVIA DALAM MINUM MEMBERI ANDA TENAGA ,SUNGGOH ENAK RASANYA

DAUN STEVIA


Stevia adalah sejenis herba berasal dari Paraguay dan digunakan kaum Red Indian sejak zaman dahulu. Penggunaannya dikatakan mampu membantu meningkatkan kesihatan dan kemudian tersebar di luar Amerika Selatan berikutan penemuan oleh ahli botani, Antonio Bertoni pada 1887.

Penemuan itu secara tidak langsung menggalakkan pengguna bertukar ke arah penggunaan gula tanpa kalori bagi mengurangkan beban penyakit terutama mereka yang sukar mengawal pengambilan gula.

Komponen pemanis utama dalam daun stevia juga dikatakan mempunyai kesan antioksidan, antimikrob dan antikulat.


KURANGKAN MENGAMBIL GULA


TUKAR GULA KEPADA STEVIA BACAAN GULA AKAN JADI NORMAL

WALLITT SWEET STEVIA 3 DALAM 1 SANGAT SESUAI UNTUK DALAMAN DAN LUARAN.SETITIK WALLITT SWEET STEVIA DALAM MINUM MEMBERI ANDA TENAGA ,SUNGGOH ENAK RASANYA

DNA GLOBAL SDN BHD


PEMANIS STEVIA SEMULA  JADI 

Mengimbangikandungan gula

Mengingkatkan tenaga

 Menurunkan    tekanan darah


Mengawal Berat Badan

.



Pemanis Semulajadi.. Menurunkan    tekanan darah

Membantu Sistem Penghadaman

Membantu Masalah Insomnia


Menu Diraja :Sarang Burung Walit

Memulihkan Sistem Pernafasan  


Memulihkan Sistem Paru-Paru


Membaiki Saluran Pencernaan


Agen Pemulihan Kulit

Meningkatkan Daya Metabolisme 


Melancarkan Peredaran Darah

Melambatkan Proses Penuaan


KHASIAT BUAH  GOJI

Meningkatkan Libido Dan Merawat Masalah Seksual

Mengimbangi Paras Glukos Dan Mengawal Diabetes


Mengekalkan Paras Kolesterol Yang Sihat 


Mencegah Kanser (Anti-Kanser)


Melindungi Dan Menyokong Sel Hati


Memperbaiki Kualiti Penglihatan


Menguatkan Daya Ingatan



WALLITT SWEET 3 in 1 ini boleh dijadikan sebagai pengganti gula dan amat sesuai terutama kepada mereka yang menghidap diabetes. Satu titik saja dah terasa manis dan memberi rasa yang lebih sedap. Harga pon murah je dan mudah di bawa kemana saja. MANIS...SEDAP...SIHAT... SWEETNYA!!!! Berminat nak cuba? Jom whasupp kami sekarang dan rasa sendiri kehebatan WALLITT SWEET 3 in 1 keluaran DNA Global Sdn Bhd.

.