Di perkaya dengan berries

Rich Coffee, kopi lutein terbaru untuk mata anda

Rich Coffee adalah kopi MATA formulasi terbaru yang kini diperkenalkan sebagai Kopi MAKAN.  KOPI MAKAN ni ada 1.0% iaitu 3x ganda kandungan lutein yang membantu mencerahkan mata. Kenapa Rich Coffee digelar Kopi MAKAN? Ia adalah kerana kandungannya kaya dengan LUTEIN yang sangat baik untuk MAta dan Vitamin B17 dari biji buah apricot yang sangat diperlukan sebagai langkah melindungi kesihatan diri dari KANser. Kopi MAta + KANser = Kopi MAKAN. 

TAK SELESA BERKACA MATA?

Mata selalu pedih dan berair, tenggok hand phone sakit mata,selalu pening Pakai cermin mata .,power makin kurang kena tukar cermin .Harga cermin mahal dengan frame mata RM500 atau.

lebih tenggok power cermin.Guna contact lens hari2 kena cuci kalau tak keluarkan dari mata contact lens akan melakat dah buta.Kalau pakai cermin mata tak sesuai dengan muka macam professor. Kalau bole tak mahu pakai cermin . Sekiranya mahu atasi masalah ini maka ambil lah Rich Berries coffee. ia mengandungi 7 herba untuk kesihatan .

Penyakit kecing manis boleh bawa mudarat membuat mata kabur atau buta jika bacaan gula terlalu tinggi KOPI BERRIES BAIK UNTUK PENYAKIT MATA

1

MATA BERAIR
MATA PEDIHMATA KABUR

2

MIGRAIN
GOUT
SAKIT JANTUNG

3

RABUN DEKAT
RABUN JAUH
MATA SILAU

4

KATARAK
MATA GATAL
KANSER


ANUGRAH WORLD BEST BRANDSURAT RASMI DARI JABATAN KERAJAANJANGAN RISAU IA SELAMAT DI MINum