Banyak habis duit sebab main ads?

8 blaster untuk zero costs marketing DALAM 1 PHONE SAJE!

8 BLASTER DAMA 1 PHONE PERTAMA DI DUNIA!

Nape? Tak caye? Memang betul! Sekarang ni dah ramai mengeluh run ads beribu riban, tapi hasil takberapa cun. Database pun takda sangat!

Memang ke laut!

Tapi, harini uolls boleh saved banyak kos iklan kat media sosial ni. Buat ape buang duit padahal benda free da ada?!

8 BLASTER DALAM 1 PHONE PERTAMA DUNIA!

Memang ramai yang frustated dan ada juga yang pening, camne nak cari prospek ni? Semua nak kena hulur duit memanjang?!! Ada tak yang kalau keluar sekali, tapi leads prospek berpusu-pusu masuk wasap?

dulu takda, tapi sekaRAng buat apa nak membazir banyak sangat kos iklan berbayar?


UNTUK SAPE 8 BLASTER NI?

Product Owner

Ramai product owner lebur dengan kos iklan. Tapi sekarang boleh jimat dan boleh buat banyak benda lain!

Usahawan Online/ Offline

Ramai usahawan belum online. Buat blaster ni, sambil buat kerja macam biasa. Tup tap, prospek masuk terus dalam handphone!

Siapa Yang Nak Jimat

Ramai yang mengeluh takda bajet bulan-bulan la nak bakar kat iklan! Tapi sekarang dah takde masalah sbb blaster ni boleh bantu banyak benda viralkan produk atau servis uolls!

Organisasi

Tak kisah samada  organisasi yang ada ramai staff, students, ahli dan sebagainya boleh guna blaster ni. Sesuai sangat untuk universiti, kolej, pejabat kerajaan, swasta dan apa sahaja asalkan mesej anda nak dihantar ke ramai orang dalam masa yang sangat cepat!

Yang Nak Cari Extra Income

Anda hanya perkenalkan kepada funder atau rakan anda HANYA 4 orang sahaja sudah boleh membuatkan anda mendapat extra income mingguan, bulanan tahunan tanpa henti! Anda mesti teruja kalau dapat pasif income dengan 8 blaster ni!

8 BLASTER DALAM 1 PHONE PERTAMA DUNIA!

kejap! kejap! nak bagitau ni!

Korang boleh buat iklan produk masing-masing. Dalam masa yang sama, uolls boleh jadi reseller! Komisen berterusan setiap bulan!

Promote 4 rakan anda agar guna 8 BLASTER ni dan dapat komisen tak putus SETIAP BULAN!

Nak tau lanjut, klik NAK INFO LAGI!