Iklan Murah Di Google Dapat Naikkan Jualan Dua Kali Ganda  

Apa Masalah Pengiklanan di Google yang Dihadapi Oleh Usahawan Baru?

Pada kali saya nak syer dengan anda bagaimana nak dapatkan iklan murah di Google. Tetapi, sebelum itu elok kita tengok isu-isu dalam pengiklanan online.

Banyak usahawan terutama yang baru gagal dalam bisnes online kerana gagal memaparkan banyak kali iklan di Google kepada prospek. Ikut kajian pengiklanan, seseorang prospek harus melihat iklan 70 kali baru mereka kenal sesuatu produk.

Kebanyakan usahawan tidak mampu menyediakan bajet RM15 hingga RM30 sehari untuk iklan berbayar supaya iklan dapat dipaparkan banyak kali di Google kepada prospek.

Cara Mudah Tunjuk Iklan 70 Kali di Google Kepada Prospek

Saya akan tunjukkan cara nak paparkan iklan 70 kali di Google kepada prospek tanpa menggunakan iklan berbayar. Caranya mudah sahaja. Usahawan hanya perlu membuat iklan sekurang-kurangnya 10 set bagi setiap produk. Yang terbaik buat 20 set iklan.

Bagi memastikan iklan dipapar secara menyeluruh, setiap iklan mestilah mempunyai tajuk, keyword, deskripsi dan foto yang berbeza.

Di bawah ini saya tunjukkan pengalaman bagaimana saya praktikkan apa yang saya syorkan. Saya hanya tunjukkan satu skrin shot sahaja yang memaparkan beberapa set iklan di Google bagi beberapa produk adan perkhidmatan yang saya iklankan.

Saya gunakan Portal Iklan Murah ID4U bagi buat banyak iklan.

Iklan Ubat Gatal Ozpure

Saya tunjukkan ada empat iklan di Google ubat gatal Ozpure. Iklan itu dari landing page yang sama atau landing page yang berlainan (biasa saya buat beberapa landing page bagi produk yang sama. 

Saya gunakan Portal Iklan Murah ID4U bagi buat banyak iklan di Google.

Iklan Cara Buat Wasiat

Di sebelah kanannya ialah iklan buat wasiat. Sebagai konsultan as-Salihin Trustee Berhad saya buat banyak iklan di Google supaya ia dapat ditunjukkan kepada ramai prospek. Saya gunakan satu landing page atau beberapa landing page.

Saya guna Portal Iklan Murah ID4U bagi buat banyak iklan.

Iklan ubat gatal Ozpure yang dijual secara online

Sebahagian iklan membuat wasiat dengan as-Salihin

Iklan Kitab Ibnu Katsir

Saya juga membuat bisnes dropship bagi menjual kitab Ibnu Katsir. Ada empat iklan yang menggunakan tajuk, keyword dan deskripsi yang sama. Saya buat beberapa iklan dari satu landing page atau beberapa landing page.

Saya gunakan Portal Iklan Murah ID4U bagi buat banyak iklan.

Join kami klik Portal Iklan ID4U 

Iklan Minuman Se7en

Saya juga menjual minuman Se7en. Ada empat iklan saya tunjukkan. Saya menggunakan satu landing page atau beberapa landing page.

Saya guna Portal Iklan Murah ID4U bagi buat banyak iklan.

Iklan produk Kitab Ibnu Katsir yang dijual secara dropship

Iklan jus Se7en yang dijual secara online

Penerangan Mengapa Usahawan Baru Wajib Memilih Portal Iklan Murah ID4U

Mengapa Saya Memilih Iklan Murah Di Google Portal ID4U?

Saya telah guna Potal Iklan ID4U sejak beberapa tahun lepas. Ia iklan yang murah dan berkesan. Ia berkesan kerana saya boleh buat 10-20 iklan bagi setiap produk. Kesan yang besar jualan dan untung bisnes lain telah meningkat.

Join kami klik Portal Iklan ID4U 

Portal Iklan ID4U menawarkan empat pakej iklan murah. Ia bermula dari pajej Pra Basic yang kos menyewa RM20 untuk 30 hari dengan 200 ads, hinggalah ke pakej Premium yang kos RM1,000 untuk 900 hari dengan 2,000 ads.

Adakah Pakej Sewaan ID4U Murah? Cuba Nilaikan.

Pre Basic - kos purata ads harian RM20/30 hari = RM0.67/hari dengan 200 ads

Basic - kos purata ads harian RM100/180 hari = RM0.56/hari dengan 200 ads

Pro - kos purata ads harian RM500/900 hari = RM0.56/hari dengan 1,000 ads & 20 banner premium

Premium - kos purata ads harian RM1,000/900 hari = RM1.11 dengan 2,000 ads & 100 banner premium

Sebelum tamat tempoh sewaan, pengiklan boleh renew pakej yang sama atau sebarang pakej lain.

Kelebihan Portal Iklan ID4U Berbanding Pesaing

Join kami klik Portal Iklan ID4U 

Beberapa kelebihan Portal Iklan ID4U

 • Kos iklan sehari sebenarnya di bawah satu sen apabila ditawarkan 200 ruang iklan sehingga 1,000 iklan.
 • Bagi pakej Pro dan Premium pengiklan ditawarkan 20 hingga banner yang terpapar di ruangan strategik portak iklan ID4U.
 • ID4U sangat user friendly samada untuk membuat iklan, mengedit iklan, meletak dan mengganti foto, meletak youtube dan menambah external link.
 • Iklan ID4U atau landing page mudah keluar di Google apabila iklan dibuat mengikut cara SEO yang betul.
 • Bagi meningkatkan SEO di Google, portal ini menyediakan ruang menulis tajuk, menulis keyword dan menulis deskripsi yang amat mencukupi.
 • Pengiklan Portal Iklan ID4U ditawarkan landing page Mobilecapturelead pada harga yang murah. Ia khusus kepada pengiklan yang tidak mempunyal laman web sendiri.
 • Laman web Mobilecapturelead ialah sebuah laman web yang paling user friendly kerana ia menggunakan konsep blog dan drag and drop.
 • Jika portal iklan ID4U terbukti bagus, pengiklan boleh memperkenalkan kepada rakan-rakan yang lain. Anda boleh menyertai program Affiliate ID4U dan anda layak mendapat bonos unileteral sehingga 10 lapis.

Join Portal Iklan ID4U 

 • Jika pengiklan mahu gandakan jualan dua kali ganda, maka iklan harus digandakan juga. Semakin banyak iklan dibina berasaskan banyak keyword, maka semakin cerah prospek menjumpai produk anda di pasaran. 
 • Portal Iklan ID4U sangat sesuai untuk usahawan yang menceburi perniagaan online dan usahawan yang sudah maju.
 • Untuk pertanyaan sila wasap 013 366 1242 dan astikan anda telah berdaftar secara percuma dahulu.

Join kami klik Portal Iklan ID4U 

Gandakan jualan anda dengan menggandakan iklan anda di Google melalui iklan murah Portal Iklan ID4U.