Maajun Anggun Bistari  (MAB) untuk menjarakkan kelahiran

Jamu perancang keluarga terbaik tradisional

KHAS UNTUK ....

Ibu-ibu yang ingin mengatur kehamilan iaitu menjarakkan anak tanpa kesan sampingan meskipun diamalkan dalam tempoh yang lama di samping mantop dalaman dengan herba tradisi turun temurun selama 40 tahun iaitu Maajun Anggun Bistari sila Tonton Video di bawah.

LULUS KKM - MAL 19046066TC

​SIJIL HALAL JAKIM ​

https://www.id4u.my/photo/602maajun-anggun-bistari-maajun-anggun-bistari-bahaya-maajun-mab-jamu-mab-maajun-anggun-bistari-untuk-hamil-perancang-keluarga-terbaik-makan-maajun-anggun-bistari-tapi-mengandung-rawat-punca-keputihan-rawat-senggugut-gatal-kemaluan.jpg

Bagaimana Maajun Anggun Bistari Mab berfungsi sebagai Jamu Perancang Keluarga Terbaik untuk menjarakkan kehamilan secara tradisional !

Antara Testimoni Berjaya Merancang dengan Maajun Anggun Bistari MAB

https://www.id4u.my/photo/368Maajun-anggun-bistari-mab-merancang-keluarga-rawat-keputihan-rawat-gatal-kemaluan-rawat-senggugut-teratur-haid3-pil-perancang-yasmin-perancang-keluarga-terbaik-secara-tradisional-lancarkan-period-jamu-lulus-kkm-testimoni.jpg
https://www.id4u.my/photo/896Maajun-anggun-bistari-mab-merancang-keluarga-rawat-keputihan-rawat-gatal-kemaluan-rawat-senggugut-teratur-haid-pil-perancang-yasmin-perancang-keluarga-terbaik-secara-tradisional-lancarkan-period-jamu-lulus-kkm-testimoni.jpg
http://ratubalkis.com/wp-content/uploads/2021/07/testimoni-maajun-anggun-bistari-maajun-mab-membantu-mengatur-kehamilan-perancang-keluarga-terbaik1.jpg

Sedikit info berguna untuk ibu-ibu

Dr Zubaidi Hj Ahmad

Keburukan Pil Perancang

"Pil perancang dicipta untuk merancang kehamilan dan bersifat sementara. Apa yang dimaksudkan sementara? Maksudnya jarak anak pertama dan kedua lebih kurang 3 - 5 tahun. Ramai yang mengambil ubat ini berpuluh tahun. sudah tentu ada kesan sampingan. Antaranya menganggu kebolehan tubuh mengeluarkan hormon dengan sendiri dan meransang pertumbuhan sel-sel kanser pada wanita yang sensitif dan berisiko "

http://ratubalkis.com/wp-content/uploads/2021/01/Maajun-anggun-bistari-Impak-pil-perancang.jpeg

Kini anda tentu Yakin Untuk Merancang Keluarga dengan Maajun Anggun Bistari bukan??

HARGA SANGAT MAMPU MILIK

Kandungan ada 21 biji dalam sebotol untuk sebulan pengambilan. 

1 botol  hanya RM 35 sahaja tidak termasuk pos

DISARANKAN AMBIL 3 ATAU 6 BOTOL SEBAGAI PERMULAAN KERANA 

- 3 Botol MAB @ 3 Bulan Adalah Tempoh Permulaan/Percubaan Yang Optimum Bagi Pengguna Baru atau Pengguna yang telah berhenti amalkan MAB 5 bulan ke atas.

- 3 Bulan Adalah Tempoh Untuk Mengenalpasti Masalah Kesihatan, Detox dan Membaikpulih Dalaman serta Mencegah.

* Terbaik jika terus ambil 6 botol sebagai pakej permulaan

Insha Allah di jamin Puan akan merasai  kehebatan MAB 


maajun-mab-maajun-anggun-bistari-jamu-mab-mab-kkm

Kenapa Perlu Ambil 3 Botol (pakej Asas) pada PERMULAAN

1) Botol pertama adalah proses detox atau mencuci 

2) Botol kedua adalah proses merawat

3) Botol ketiga adalah proses mencegah

P/S : MAB hanya boleh diambil oleh ibu2 setelah sekurang2nya 44 hari berpantang jika bersalin normal dan setelah 3 bulan ke atas jika bersalin secara pembedahan. 

P/S : Tidak disarankan sama sekali mengambil MAB bersama-sama herba lain untuk mengelakkan komplikasi dan ikhtiar hamil atau ikhtiar menjarakkan anak dengan MAB akan tidak Berjaya. 

P/S : Khidmat nasihat TERPERINCI dan BIMBINGAN BERTERUSAN dari saya sebagai Master Stokis sah Maajun Anggun Bistari hanya akan diberikan setelah pembelian dilakukan.

Jika anda telah pun membuat pembelian dengan mana-mana agen  lain yang sah, sila rujuk agen berkenaan untuk sebarang kemusykilan kerana puan berhak mendapat bimbingan secara terperinci dari agen tersebut. 

Berminat untuk dapatkan terus Maajun Anggun Bistari (MAB) dari saya dan khidmat nasihat lengkap selepas pembelian, sila klik link 5OFFDELIVERY di bawah dan anda akan di bawa ke ruangan pesanan. Pilih butang Delivery dan pilih produk Maajun Anggun Bistari

Tulis 5OFFDELIVERY di dalam ruangan Kupon semasa checkout untuk bayaran. Anda tetap akan mendapat DISKAUN POS RM 5  meskipun hanya dengan pembelian 1 botol !  

BERBALOI-BALOI !

Anda juga dialu-alukan untuk shopping lain-lain produk TERBAIK & TERPILIH. Kesemuanya dalam satu kedai. 

Klik link KEMBALI dibawah anda akan dibawa ke laman utama untuk melihat pelbagai Testimoni